Hilfe - Antworten auf Ihre Fragen

Gebruikershandleiding voor de KODAK Create@Home-software downloaden

Gebruikershandleiding
Fotoboek- en Kalendersoftware
 1. Met de KODAK Create@Home-software kunt u uw favoriete digitale foto's gebruiken voor het maken van persoonlijke fotoboeken en kalenders. Maak een keuze uit allerlei thema's, kleuren en lay-outs, schrijf uw eigen bijschriften en nog veel meer!
 2. Ja. U kunt de KODAK Create@Home-software gratis downloaden.
 3. Klik op de startpagina op "Fotoboeken en kalenders".

  Selecteer het type fotoboek, kalender of kaart dat u wilt maken.

  Lees de vereisten voor de KODAK Create@Home-software door.

  Klik op Downloaden.
 4. De computer moet voldoen aan de volgende minimumvereisten:
   
  • 600 MHz PENTIUM III-processor of sneller (INTEL Core 2 Duo aanbevolen)
  • 512 MB RAM (2 GB RAM aanbevolen)
  • 500 MB vrije ruimte op de vaste schijf voor het installeren van de toepassing (1 GB aanbevolen). Er is extra ruimte nodig voor het opslaan van fotoboeken, kalenders, kaarten en fotobestanden
  • Scherm met levensechte kleuren (32-bits)
  • Schermgebied van minimaal 1280 x 800 (1680 x 1050 aanbevolen)
   
  Vereisten voor het besturingssysteem
  WINDOWS 7 (aanbevolen), WINDOWS 8, WINDOWS 10,
  WINDOWS XP Service Pack 2 (SP2) of VISTA
 5. Nee. Deze optie is momenteel niet beschikbaar.
 6. De software controleert telkens automatisch bij het opstarten of er updates beschikbaar zijn. Het kan even duren voordat beschikbare updates zijn gedownload en geïnstalleerd.
 7. U kunt de volgende indelingen voor digitale foto's gebruiken: JPG (JPEG), TIF (TIFF), BMP, GIF, PICT (PCT), PNG, ADOBE PHOTOSHOP (PSD, EPS). Controleer bij het selecteren van uw digitale foto's of de beeldresolutie hoog genoeg is voor kwalitatief hoogstaande afdrukken.
 8. Een foto met een resolutie van 28,35 pixels/cm of minder heeft een zeer lage resolutie. Een foto met een resolutie tussen 28,74 en 47,24 pixels/cm heeft een lage resolutie. Als in de fotoboek of, kalendertoepassing wordt aangegeven dat een foto een lage of zeer lage resolutie heeft, heeft de foto waarschijnlijk geen acceptabele afdrukkwaliteit.   Als u hebt ingezoomd op een foto, kunt u proberen uit te zoomen om de resolutie te verbeteren. U kunt ook de foto vervangen door een afbeelding met een hogere resolutie.
 9. In de KODAK Create@Home-software kunt u op twee manieren controleren of een foto een lage of zeer lage resolutie heeft. Ten eerste wordt op elke foto met een resolutieprobleem een geel waarschuwingspictogram weergegeven. Ten tweede kunt op de knop Bekijken klikken als u zich niet op de pagina bevindt. (Deze knop bevindt zich naast de knop Bestelling plaatsen, rechtsonder in het toepassingsvenster.) Met de knop Bekijken opent u een dialoogvenster waarin mogelijke problemen met uw project worden weergegeven.
 10. Er is geen limiet voor het aantal foto's per pagina.
 11.   Minimum Maximum
  Alle fotoboeken 12 40
 12. Ja. Sleep de foto naar de pagina buiten de frames en selecteer in het pop-upmenu de optie Achtergrond op één pagina of Achtergrond op twee pagina's.
 13. Ja. Klik op Extra > Pagina opslaan als lay-out of klik op de knop Lay-out opslaan. De paginalay-out wordt weergegeven op het tabblad Paginalay-outs van de Fotobrowser.
 14. Ja. U kunt alle talen en lettertypen gebruiken die op de computer beschikbaar zijn.
 15. Het afdrukvoorbeeld laat het eindresultaat van uw fotoboek of kalender zien. Klik op Annuleren als foto's zich te dicht bij elkaar of buiten de bijsnijdmarkeringen bevinden. Bewerk de lay-out van de foto's totdat ze worden weergegeven binnen de bijsnijdmarkeringen.
 16. Ja. Zie de gedeelten Bestanden opslaan en Mijn bestanden afdrukken in een winkel voor instructies.
Gebruikersaccounts/registratie
 1. Registratie is gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. De door u verstrekte gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, worden niet doorgegeven aan derden en worden via een veilige verbinding verzonden (SSL-versleuteling). Lees ons privacybeleid.
Producten/prijzen/bezorging
 1. De genoemde prijzen zijn aanbevolen winkelprijzen en zijn hiermee slechts indicatief. De juiste prijzen kunnen verschillen per winkel. Voor de actuele prijzen van de diverse producten verwijzen wij u naar de winkel van uw keuze.
Bestanden opslaan
 1. Nee, u kunt het beste uw werk zo vaak mogelijk opslaan op de vaste schijf.  Elk werk dat niet is opgeslagen, gaat verloren.
 2. Ga als volgt te werk:

  Klik rechtsonder in het toepassingsvenster op de knop Bestelling plaatsen.
  Los eventuele fouten of problemen met het bestand op of klik op de knop Doorgaan met afdrukken als het dialoogvenster Validatierapport boek vóór afdrukken wordt weergegeven.
  Er wordt gedurende enkele minuten een voortgangsvenster weergegeven. Tijdens dit proces wordt het project gemaakt zodat het kan worden afgedrukt op een van onze printers in de winkel
  Bekijk een voorbeeld van het bestand voordat u dit opslaat door op Pagina's bekijken te klikken. Deze procedure wordt door Kodak aanbevolen om te controleren of alles juist door de software is verwerkt, zodat uw eindproduct er naar verwachting uitziet.
  Bevestig dat u het voorbeeld hebt bekeken en klik op het selectievakje links van de overeenkomst.
  Klik op de knop Doorgaan.
  Vul in het dialoogvenster Contactgegevens uw naam en telefoonnummer of e-mailadres in en klik op OK.
  Klik in het dialoogvenster Pakket maken op OK.
  Selecteer in het venster Pakket opslaan de map waarin u het bestand wilt opslaan (standaard is Mijn documenten), voer een naam voor het bestand in en klik op OK.
  Sluit of minimaliseer de KODAK Create@Home-software en kopieer het zojuist gemaakte bestand naar het opslagapparaat.
  Opmerking: u kunt op allerlei manieren bestanden in Windows kopiëren, maar met Windows Verkenner is dit heel eenvoudig. Raadpleeg Help en ondersteuning in Windows als u niet weet hoe u bestanden moet kopiëren.
 3. U kunt uw bestanden opslaan op een USB-flashstation (USB-stick), SD-kaart, cd of ander standaard draagbaar opslagapparaat.
Mijn bestanden afdrukken in een winkel
 1. Uw bestanden moeten worden opgeslagen op een draagbaar opslagapparaat, zoals een USB-flashstation, een SD-kaart of een cd.
  Zie Bestanden opslaan.
  Ga naar de winkel en plaats het medium met de bestanden in de Kodak Kiosk (indien beschikbaar) of geef het aan de medewerker achter de balie.
 2. Raadpleeg de bron waar u de toepassingssoftware hebt verkregen:

  Als u de software hebt ontvangen op een cd die door een winkel is gedistribueerd, brengt u de bestanden naar die winkel.
  Als u de software hebt gedownload vanaf een website, bevat de website een lijst met winkels die deze service bieden.
  Als u de software hebt ontvangen via een promotiekaart, bevat deze kaart de naam van de winkel die deelneemt aan deze service.